2008. 06. 05.

Sólyom


Amint látjátok, itt most nem a madárról lesz szó, hanem Sólyom Lászlóról Magyarország Köztársasági Elnökéről. (Tudom, hogy ez nem helyesírás blog, de ha valaki kijavít akkor nem fogok megharagudni, sőt! Szóval hogy is kell ezt pontosan írni?)

Mivel még csak fél 1 van, ma még nem fotóztam, viszont volt ez a tegnapi kép, amit szerettem volna veletek megosztani. Tegnap Villányba, Günzer Tamáshoz látogatott Sólyom László. Tamásnak rendszeresen fotózok (na most írhatnám, hogy én vagyok a hivatalos fotósa, de az olyan fellengzősen hangzik - pedig igaz :) ) így most is engem ért a megtiszteltetés. Négyre vártuk Sólyom Lászlót, 16.20-ra be is futott. Nem is akárhogy!!! :) Biztos láttatok már ilyen konvojt, hát nem gyenge. Komolyan kicsit úgy éreztem magam mint Jack Bauer. Csak mondjuk nálam nem volt fegyver. Meg nem vagyok olyan jóképű. (Mondjuk én nem tudnék Jack és Tony között választani, Emese te?) A lényeg, hogy 30 percet töltött a pincészetben Sólyom László, megkóstoltak 3 bort, nagyon jófej volt, kedvesen dumált a borászokkal, és (jujj) egyszer velem is összemosolygott. Volt saját fotósa is, és még két sajtó fotós jött, így az első 2 percben egy kicsit könyökölnöm kellett, a jó pozíciókért, de aztán lenyugodtak kedélyek és már csak az enyém volt a terep.

Magához a fotóhoz amit feltöltöttem annyit fűznék hozzá, hogy a Köztársasági Elnök sajtósa odajött és mondta, hogy nem szabad ivás közben fotózni. :) Sejtettem, hogy lesz valami ilyesmi, mert pl. José Carreras-t profilból nem volt szabad (se hátulról, de azt nem is akartam). Ilyenek ezek a hírességek.

Na most hirtelen ennyi, írjatok most már ti is, ne csak tőlem legyen hangos a CAFÉ!


N.

1 megjegyzés:

Mándi Emese írta...

BAUER-BAUER-BAUER! Ez egyértelműű! :))
Amúgy nekem a telefonom pontosan úgy csörög, ahogy a Terrorelhárításnál is, hehehe! :))

(Szerintem Sólyom László után kéne egy vessző, utána jöhet a titulus, amit úgy is szoktak írni, hogy a Magyar Köztársaság Elnöke.)

De a lényegre térve: randi az Elnökkel akkor most mikor is lesz? :))