2008. 07. 07.

Hálóóó!

A Kassán múlt héten eltöltött fél nap azon napok egyike, amikor egész egyszerűen nem megy, na. Hiába. Ott egy új helyszín, egy csomó látnivaló, idő mint a tenger, gép a kézben.. és mégsem.

Először kerestünk egy helyet, ahol pénzt válthatnánk, mert bár iszonyat éhesek/szomjasak voltunk, pénz nélkül ugye esélyünk sem volt. Fél óra alatt sikerült is, köszönet érte a helyi Erste fióknak, ahol negyed óra sorbanállás után jó negyed óra pénzvizsgálat következett: úgy tűnt sosem láttak még 10.000 Ft-ost. És magyar személyi igazolványt sem.

Beültünk - ittunk, majd komótosan elsétáltunk a helyi szuperkifőzdébe, ahol hát.. hihetetlen finom sztrapacskát ettünk! Úgyhogy alakult már a nap, de még mindig nem volt az igazi.

A következő állomás tehát egy kávézó volt: na ezt jól beterveztük, a belváros főutcájának közepén kerestünk egy kiülős helyet, ahonnan a fincsi cappucchino-t elfogyasztva, kvázi lesből lőhettünk, hehe. :)
Vagy 2 órát ücsörögtünk egy helyben és fotózgattunk.. részemről igen halovány sikerekkel. Aztán persze a vihar közeledtével és időnk lejártával támadt fel a kedv és az ihlet is, de késő bánat.. így jártam.

Ez a kép még a történet legelején készült, megérkezésünket követő kb. 5 percen belül. Valószínű aznap itt, a "csúcson" kellett volna abbahagynom. :)))


Hálóóó!

2 megjegyzés:

ultramarin írta...

Az utolsó mondatodra: előbb lássuk a többit, aztán majd megmondjuk :)

Névtelen írta...

Nagyon jó ez a kép! A ház fala, a papír az ablakban, a néni kivillanó fehér, virágos ruhája, a szemüvege...