2008. 07. 31.

Barbi


Sziasztok!


Újra itt! Ma reggel Hubyval voltunk esküvő helyszín bejáráson, amikor egyszercsak hirtelen alkotói válságba kerültem. Elhihetitek nekem, ez elég rossz állapot. Szerencsére nálam nem tart sokáig, és ma nem is tarthatott. Hiszen délután Barbit fotóztuk. A sminkesem Lombosi Veronika készítette ezt a csodát, és ez egy referenciafotózás, a munkánkat szeretnénk az embereknek bemutatni. Plakát meg szórólap lesz belőle. Most hirtelen ezt az egy képet csináltam meg, hogy tudjam nektek is mutogatni. Ja a smink másfél órán keresztül készült és ez az utolsó képek egyike. A modellen egyre kevesebb ruha volt a végén meg már csak egy bugyi.

Azthiszem sikerült kivakarni magam az alkotói válságból. Köszi Huby, köszi Barbi!!!

3 megjegyzés:

RealQuentin írta...

hát bakker, és én ebből kimaradtam, mert mitadisten, egy alexpós, délben összeszerencsétlenkedett esküvői sorozatommal próbáltam kezdeni valamit. Te meg műteremben ezt a tüneményt.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Szép lett nagyon!!! Gratula Veronikának is!

Mándi Emese írta...

Helló Natika! :)
Ó igen, mikor nincs az embernek kedve és nem is megy.. ismerős érzés, én olyankor nem is erőltetem, felesleges teljesen. :)
Plakát meg minden? Tök jó, grat!!! :)

Huby beléd meg mi ütött, hogy otthon gubbasztasz amíg a csajok bugyiban fotózzák egymást vagy mi? :))))

RealQuentin írta...

erről beszélek.
Annyira nyomasztott, ami várt rám, hogy szinte meg sem hallottam, amikor mondta Nati, hogy Barbifotózás lesz. Na ennyit rólam.