2008. 08. 12.

Elmentek otthonról

A legújabb agymenésem, hogy elkezdtem fotózni.. magamat. :)) Nem tudom, mitől kattantam be és meddig fog tartani, az egész a múlt héten kezdődött, a Balcsin. Írok majd arról is, csak jussak odáig.. kicsit sűrűek mostanában a napok. :)
Szóval vitorlázáskor jött az ötlet először, aztán most a hétvégén a pusztában megint. Bálákat kerestem, ez lett belőle. (Meg később birkák.) Ha előre sejtem, legalább normálisan felöltözök, na mindegy. Kicsiben talán nem látszik annyira. :))

Ellenben rájöttem, hogy jó lenne lassan egy állvány is, néha hasznát tudnám venni. Karácsonyra tervezem, addig esetleg ha megmondanátok melyiket érdemes, azt megköszönném! :)

Ja a másik meg: valami baja lehet a vakumnak, vagy valami beállítás van elrontva, nem tudom (át elvileg nem állítottam semmit, hisz nem is tudom hogyan kell), mindenesetre ha nem a full automata, zöld jelzésű programot használom, a külső vaku gyakorlatilag nem működik. Nem villan a piros elöl, nincs élességállítás, nem történik semmi. Mi lehet a gond? Nemrég még minden jó volt.
A vaku Speedlite 850 EX II.

És ha már így benne vagyok! :) Van néhány aksim - az a fehér tökjó Eneloop - ellenben nincs töltőm, de mintha nem lenne mindegy, milyet használok hozzájuk. Nem tudjátok véletlenül, melyiket érdemes ezekhez venni?

Kérdezzek még rá a képkeretezőre is, vagy egyszerre elég volt ennyi is? :)))))

9 megjegyzés:

RealQuentin írta...

Annyit kérdezel, hogy már majd csak szóban. Amindenitkülönbenmeg.

Mándi Emese írta...

Méé most mivan? :))))
De.

Mecsei Judit írta...

Keretezőt tudnék, de hát nem kérdezted :))
Vaku így látatlanban passz.
A szivárványos nagyon.

Mándi Emese írta...

Aha, kössz Porci a hasznos hozzászólást. :)))))

Névtelen írta...

Csak beköszöntem,
Szia,
Sziasztok.

T. :)

RealQuentin írta...

Képkeretező? Ez komoly kérdés?
Engem a keretezés nagyon hidegen hagy, de ha mindenáron keretelni akarsz, akkor szerintem találd ki magadnak a kereteidet, alkosd meg és mentsd el action-ként, ha már muszáj. Feltegyem ide a mai session eredményét a bázisról? :))

Klönben meg azért van az agymenésed, mert hiányérzeted van... de nem baj :) Jók ezek. Valamire biztos :D
Köszi a kulcsot!!!

Mándi Emese írta...

Helló T és üdv itt! :)

Mándi Emese írta...

Mester el tudja azt képzelni, hogy egy képet máshogy is lehet keretezni, mint digitálisan? :)))))

Hiányérzet? Igen. Miután már mindent körbefotóztam a hajón, amit csak lehetett, elkezdtem hiányolni A témát. Így kerültem végül a képbe én. :))))

Üdv Egoland-ről, hamarosan újabb beszámolóval jelentkezem. :))))

RealQuentin írta...

eh, tudok képkeretezőt, de neked messze van.