2009. 10. 03.

És ez milyen már?!

.
Jó persze tudom, hogy a biztosítók vannak legalább akkora széltolók mint a bankok, és résen kell nagyon lennünk, de még persze ez sem elég.. de az, hogy egy biztosító, ami köztudottan azért van - elvileg ugye - hogy kockázatot vállaljon, azt mondja, hogy az Európában érvényes casco az érvényes mindenhol Európában, kivéve(!) a volt szovjet tagállamokat, mert az számára már túl rizikós terület, na eez.. áh, szavakkal nem tudom illetni, mekkora pofátlanságnak tartom. (Már elnézést.)
Feltenném nekik szívesen a kérdést, hogy na de akkor minek vannak, ha nem azért, hogy vállalják a rizikót ott is, ahol az eléggé van is, de persze nyilván meglenne a cáfolhatatlannak hitt jó kis válasz erre is, naná.

Mindegy, velem persze nem babrál ki a világ, egyben örülhetnek, mert többet fizetek, de egy mai gyors kitérő után most már legalább azzal a lelki nyugalommal vághatok neki holnap rövid kis ukrajnai kiruccanásunknak, hogy ha az autót kint az arra szakosodott specialisták jól eltűntetik, akkor TALÁN nem maradok akkora kakiban, mint amekkorában akkor maradtam volna, ha az egyébként még két nappal ezelőtti boldog tudatlanságomban, a kellemes tévhittel az agyamban, hogy van jó kis cascom kiutazom, és végül aztán ne adja ég semmim nem marad a sokkoló megvilágosodáson és egy ebből rögtönzött kis infarktuson kívül.. mondjuk.

Na tehát most pár napig nem leszek, de ha ezt a kalandtúrát túléljük, akkor nemsokára visszatérek. :) Addig pedig nézegessétek ezeket, meg amiket még majd feltöltögett(n)ek!

Bátorság! :D

Ez egy kis darab Tunézia, de mi most nem ide megyünk


Ez pedig egy kis Olaszország, de ugye ide se

(Majd utólag megmutatom, hogy viszont hova de!) :))

5 megjegyzés:

bépé írta...

Ne felejts el vinni üveggyöngyöket meg tükröket a bennszülötteknek.

Zsákai Péter írta...

ezt is jó, ha tudod... :) egy barátom sűrűn jár Ukrajnába. ne akadj fenn, ha köpködő, kézbe orrt fújó embert látsz! arrafelé ez a szokás. brrr_smile :D

kíváncsian várom a fotókat!
jó pihenést!

RealQuentin írta...

Most tiltattam le a biztosítót a csoportos beszedésről, mert meégrett bennem az elhatározás: elmennek a pécsbébe, hogy a 12. éves Suzukimat havi 6k-ért kaszkósítják... Majd most lehet ellopni, már ki van fizetve, höhö...
Mindkét kép zseniális szerintem, nagyon jók ezek az lőtérbe komponált árnyékok, tetszeneeeek!
Jó Ukrajnázást, az ukrán lányok szépek a Beatles szerint, szóval hozzál belőlük is, pl. :)

RealQuentin írta...

lőtér, stb. kicsit rejtjelezve írtam, de most már fakereszt :)

Mándi Emese írta...

Hát nem is értek egy szót se, ja! :)

Ukrán csajok meg mint modellek a kifutón, úgy közlekednek fel s alá, Beatles nem tévedett egyáltalán. :)