2009. 07. 23.

"Ván edzsipson minit plííííz!"


És Ti tényleg azt hiszitek, hogy itt most meleg van? :))
Akkor rávilágítanék, hogy itt, ahol ez a kép készült (tavaly szeptember, Luxor), na ott meleg volt.. 55 fok, mindez a "hűvös" árnyékban...
Hősünk - Emese - feladta a küzdelmet (ami ekkor már a második napja tartott, lévén az Ő gépe lesérült) a kompakt gépemmel szemben, hogy számára is normális fotókat készítsen és a kezembe nyomta, hogy akkor ő most megy és elájul vagy bármi, akármi vagy valami (netán e három egyszerre).. és így esett az eset, hogy puskacsőre kaptam én, Őt...ahogy távolodik a karnaki oszlopcsarnok árnyékában, fáradtan, elcsizgázva..

Szánsájn:)

4 megjegyzés:

Mecsei Judit írta...

Emese fáradtan és elcsigázva?? Ááá, az nem létezik:))

Mándi Emese írta...

Csúcsfelvétel arról, hogyan tudok én oszlopok közt távolodni hőgutaközeli állapotban!! Köszi Detti! :)
Szépek ezek az oszlopok nagyon, innen, a most már egész hűs szobából nézegetve pedig kifejezetten gyönyörűek, de ez ott akkor számomra valahogy kevésbé érvényesült. :)
Nade jut eszembe! Hol lehet vajon ez a zöld nadrágom?! Komolyan azóta sem láttam! :))

A képen az egyébként nem annyira érvényesül, hogy itt már gyakorlatilag minden olvadt és izzott, elképzelni nem lehet.. a reggel 8 körüli kb. 35 fok körüli hőségben már sejtettük ugyan, hogy nehéz napunk lesz, de azt nem, hogy mennyire. :) A tengerparton folytattuk másnaptól, nemsokára mutatom, hogyan.

Detti (alias mégegyterézanyu) írta...

Az nem lehet,hogy elolvadt- ott, akkor - a zöld nadrágod és ezért nincs meg? Tudod az Univerzum elnyelte:)))

RealQuentin írta...

Oszlopok közt hűsölve, pffff
:)