2009. 04. 14.

Utazunk

9 megjegyzés:

Johnny írta...

Nézem a képet, és várom, hogy betöltődjön a jobb oldala...
Nagyon ritkán hiányolok ennyire valamit, mint azt a hiányzó részt. Jó kis kép lenne, de ha már csak ennyi fért rá a kockára, akkor légy bátor és vágj bele még jobban, hogy ne legyen hiányérzete a nézőnek. Mert most van...

RealQuentin írta...

Csatlakozom. Nem szokás itt a kritizálás, ezért nem mondtam inkább semmit. Tudom, hogy a kép lényege a bal oldalon van, de egy kerékpár két kerekű, hiába egészíti ki az agyam, a szemem nagyon hiányolja.

Várday Béla írta...

Nekem tetszik a kép.
Az biztos, hogy keresi a tekintetem jobb oldalon a kerékpárt és a kezet, de jól kompenzál a jobb kéz tartása és a fő téma.
Üdv.

bépé írta...

Köszik. Sajnos a biciglista kiszaladt a képből, de a kislány tekintetét tartottam fontosnak, ami a felnőtt nélkül és egy fél bicaj nélkül értelmetlen lenne.
No meg a kéztartás.
Miért kell egy tárgynak teljesnek lenni, ha az ember a fontos?:))

RealQuentin írta...

Mert közvetlen kapcsolatban áll a tárggyal. Te sem apát, pasit, muksót vagy krapekot írtál, hanem biciklistát. Annak meg kijár a bicikli.
Igazad van, rohadtul nem az első kerék a kép lényege, viszont nélküle csonka. A hátsó teljes kerék miatt kell az első is.
Ha mindenhonnan vágnál sokat, és a biciklire csak utalna pár pixel, akkor talán.

bépé írta...

Értettem, leültem:))

BNS írta...

Talán sikerül az építő jelleget megőrizni, ezért előrebocsájtom, h elnézést belevágásér, csak h világos legyen: nem az egész kerékpár a fontos, hanem a szituáció. A történetnek nem a bicaj a főszereplője, hanem a gyerek ijedt/kíváncsi tekintete a csupasz csomagtartón. Számomra egyértelmű h a fotós (helyesen) a fonákságot akarta rögzíteni, ami abból adódik h a férfi lazán veszi a dolgot, és egyik kezével kormányoz, a másik kezével tartja a kislányt. Ehhez a helyzethez nem adna többlet információt ha látszik az első kerék. Sőt! Meglátásom szerint jobban megvágva még közelebb kerülünk a témához. (Fridman Endre helyeslően bólogat :) Engedelmeddel Bépé, illusztráltam a képeddel az álláspontomat, hogy pl. ezzel a vágással izgalmasabbá tehető a kép.
http://www.bnsfoto.hu/cr/utazunk_2.jpg

Mándi Emese írta...

..hát nagyon örülök Nektek! Komolyan..

bépé írta...

BNS: Köszönöm, kiváló a vágás. Én csináltam egy még szűkebbet, de látván a Tied, úgy döntöttem, hogy nem teszem fel.

Mégegyszer köszi a megjegyzéseket és az építő kritikát.