2010. 03. 26.

Adásban II. - folyt.

.
Előzmények: Adásban II - 1. rész


Az adás vége felé közeledtünk, én konkrétan épp az asztal alatt másztam (külön kommentálni nem szükséges) :)), amikor egyszer csak váratlanul a nevemet hallottam.. András aszongya Emese.
Ajjaj - gondoltam - itt másik Emese nem nagyon van.
Ez én leszek.
És adás van.

Óhogyaza..


Viszonylag rémülten kezdtem kikászálódni az asztal alól, miközben abban reménykedtem tán mégis befejezik nélkülem is a mondatot.. de persze nem.
Itt van köztünk Mándi Emese
- folytatta Trunkos Atya, de ekkorra már nagyjából mikrofon közelbe szerveztem magam én is.

András fejemre tette a fülest, ami egyébként azért borzalmas, mert ha elhangzik egy kérdés, és legyártom rá a választ, mikor kimondom, 3. fázisként kissé késleltetve ugyan, de azonnal vissza is hallom, miközben persze már az újabb kérdésre adandó válaszon pörögne épp az agyam. És ráadásul a hang, amit hallat, nem is olyan mint adásban.. zavaró volt nagyon.


Hamar le is kaptam a fejemről a fülhallgatót és koncentráltam ezerrel Lali Királyra, aki.. na szóval aki személyesen ismer tudja, hogy ha belelendülök, azért engem sem olyan egyszerű ledumálni, de amit Boros Lajos adásban tud művelni, az így ott ülve szemtől-szembe egészen elképesztő. Biztonságos távolságból, rádió mellől hallgatva fel sem tűnik annyira, hogyan pörög egyik kérdés a másikra, és még szinte végig sem mondtam az előzőt, de máris új választ fogalmazhatok.
Egyébként klassz élmény volt nagyon.

Ha valakit érdekel, klikk a linkre és az utolsó 3 perc. :)



Szóval három perc világhír.. ennyi jutott. :)) Köszönet érte az Uraknak ezúton is!

Teljes képanyag itt: klikk.

3 megjegyzés:

Gehring János írta...

Azért jó látni, hogy a kapáláson kívül máshoz is értesz Lucy! :DD

Mándi Emese írta...

:DD
Hát ha egy nyugdíjas öregúr mondja.. :D

laan írta...

XXXL
:)