2009. 06. 15.

Baracs XP

.
Mint sokak számára köztudott, nálam igen ritkán kerül az exif adatok közé hajnali exponálásra utaló nyom, leginkább max. olyankor, ha az alvás amúgy igen kellemes folyamatát valami rendkívül különleges alkalomból kihagyva kora reggel még mindig talpon vagyok. Így volt ez pár hete is, amikor is egy drámaira sikerült időutazást (Bp-Dunaújváros 4,5 óra, a drámáról majd később) követően megtartott, és végül igen hosszúra nyúlt kiscsoportos éjszakai szakmai foglalkozást mintegy megkoronázandó, egyúttal az ideális fényviszonyokat roppant találékonyan felismerve reggel 8 magasságában óriási lelkesedéssel belefogtunk a hajnali buborék projektbe. (Ekkor már csak 2-3 óránk volt hátra ébren.)

Ez lett belőle.


Áginak, Yannak, és persze a Mórnak ott jobbra fönt :)

12 megjegyzés:

YAN írta...

valóban sokáig húztuk : )
klassz lett!

RealQuentin írta...

Beszéltünk már erről, de egy őszi reggel majd úgyis rábeszéllek és rájössz, milyen jó is az, még ha nem is a te stílusod.
Buborékos mániákus!

jjj írta...

szóval marhajóez a kép...hugi kapott az usánkából mogyoróvajas és BBQ csirke ízű-szagú folyadékot(és hozzá egy buborékfúvó gépet,ótómatizációsat), a kutyáim bekattantak tőlle .........:)

Mándi Emese írta...

Yan nem szívesen számítanék másra júli 5-én sem. ;)

Huby ha Te engem egy őszi kora reggelen kezdesz majd el megpróbálni meggyőzi valami felkelés-féléről, hát lehet nem leszünk abban a szent pillanatban annyira jóban. :)))

Sanya: :D :D
És bárcsak érteném miért kell egy szappanbuborékot ízesíteni, ráadásul miért pont barbeque-sra.. :)

BNS írta...

10pontos! Grat.

jjj írta...

hülye amcsik....

RealQuentin írta...

Szerinted ennyi eszem van, hogy reggel akarlak majd meggyőzni?
eeeeeeee wrong answer

Mándi Emese írta...

Méé csak 10? :D

Huby de hát ezt írtad! :)))

Rolf242 írta...

"éjszakai szakmai foglalkozás", ez kéééész, akkor mostantól minden hasonló ivászat/elmentek otthonról produkció ez lesz:"éjszakai szakmai foglalkozás"
hát fexem!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Mándi Emese írta...

:D :D
Jól látod a helyzetet. :))

RealQuentin írta...

KOrrigálom:
Beszéltünk már erről, de egy őszi reggel – majd úgyis rábeszéllek – rájössz, milyen jó is az, még ha nem is a te stílusod.

Vedres Ági írta...

ezt észre sem vettem. szuper. fújni jó!