2009. 03. 30.

Tanac

.
Rájöttem, hogy ez nem lesz jó. Azt gondoltam, hogy majd mekkora sokmindent leírok itt, meg hetente egy izmos bejegyzés, "meg minden" és ehhez képest az idén például még azt se írtam ide, hogy fapapucs. Mert túl igényes akarok lenni, és hogy majd minden képhez írok egy litániát, meg így készült, meg werkfilm, meg mifene, és közben halad az idő, a homokóra pereg, képek meg sehol.
Ezúton kérek hát elnézést magamtól, amiért úgy döntöttem, hogy ez nem így lesz. nem lesz rengeteg duma képenként, de legalább lesznek képek :)
Mert példának okádék itt volt novemberben a naccerű Tanac néptáncegyüttes fennállásának 20. évfordulója. Volt szerencsém végigfotózni, mindjárt kétszer is. Nati is jel
en volt, de az utolsó negyedben lelépett, majd meglátjátok, miért.
Szóval egy rakás képet kellett készíteni, hogy mindenki örüljön. Így aztán lett egy rakás kép, olyan hagyományos, színpadi népitáncolós, mint ezek:


Na és itt van két remek, amit nem minden nap láthattok, illetve ha nem a is a képek miatt, hanem a rajta lévők miatt nem biztos, hogy láthatjátok így Natit valaha :))

Na és igyekeztem azért "nektek" is fotózni, szóval itt van még néhány, ami talán fotós szemmel is ér valamit. Az elsőnek a címe akár az is lehetne, hogy, amit a fotós jobb oldalon elvett, azt a szerencse bal oldalon visszaadta :) A többi csak cím nélkül.

És legvégül a tortavágós ünneplés :)

7 megjegyzés:

shadow írta...

Na ez korrekt :-) hiányoltam is az írásaid/írásaitok!!!

Rolf242 írta...

:)))) Ez jóóóóóó! :)

RealQuentin írta...

Köszik :)

Németh Nati írta...

És ha tudnátok, hogy emiatt tegnap három órán keresztül nem szóltunk egymáshoz... :)

Németh Nati írta...

És amúgy meg totál egyetértek Hubyval, mert nekem is lelkifurim van, hogy nem írok ide, se sehova, szóval csak élem szürke hétköznapjaim és senki nem látja világraszóló alkotásaim... :)

shadow írta...

Nati: Én meg írom az enyémbe, mivel itt nem láttak szívesen ( :) ), de ott meg a kutya se olvassa...de akkor is tök jó írni! :)

RealQuentin írta...

shadow, reklámozd magad, iwiw üzenőfal, facebook, email aláírás, stb. Szerintem :)