2010. 03. 30.

Tavaszi kép



Contax II, Fuji Superia 200

Čárda

A Szellemkerék ismét..

.
..csak most színesben.
Nemrég egy pályázathoz kellett, elkészítettem hát. Nekem mondjuk továbbra is az ff a kedvenc, de azért gondoltam megmutatom.. talán még nem unjátok nagyon.


Alagútban egyébként nem egyszerű fotózni, nyilván valamennyire ott is lehet(ne) a fehéregyensúllyal szórakozni, bár ha valaki ne adja ég hanyag fotós lenne (gondolom nincs ilyen) és ezt mégsem tenné meg, vagy már eleve valami kihívást keres, akkor - elárulom - itt csodásan vörös alaptónusú képeket lehet ám legyártani.
(Hogy milyet, azt inkább meg sem merem mutatni.) :))

2010. 03. 26.

Adásban II. - folyt.

.
Előzmények: Adásban II - 1. rész


Az adás vége felé közeledtünk, én konkrétan épp az asztal alatt másztam (külön kommentálni nem szükséges) :)), amikor egyszer csak váratlanul a nevemet hallottam.. András aszongya Emese.
Ajjaj - gondoltam - itt másik Emese nem nagyon van.
Ez én leszek.
És adás van.

Óhogyaza..


Viszonylag rémülten kezdtem kikászálódni az asztal alól, miközben abban reménykedtem tán mégis befejezik nélkülem is a mondatot.. de persze nem.
Itt van köztünk Mándi Emese
- folytatta Trunkos Atya, de ekkorra már nagyjából mikrofon közelbe szerveztem magam én is.

András fejemre tette a fülest, ami egyébként azért borzalmas, mert ha elhangzik egy kérdés, és legyártom rá a választ, mikor kimondom, 3. fázisként kissé késleltetve ugyan, de azonnal vissza is hallom, miközben persze már az újabb kérdésre adandó válaszon pörögne épp az agyam. És ráadásul a hang, amit hallat, nem is olyan mint adásban.. zavaró volt nagyon.


Hamar le is kaptam a fejemről a fülhallgatót és koncentráltam ezerrel Lali Királyra, aki.. na szóval aki személyesen ismer tudja, hogy ha belelendülök, azért engem sem olyan egyszerű ledumálni, de amit Boros Lajos adásban tud művelni, az így ott ülve szemtől-szembe egészen elképesztő. Biztonságos távolságból, rádió mellől hallgatva fel sem tűnik annyira, hogyan pörög egyik kérdés a másikra, és még szinte végig sem mondtam az előzőt, de máris új választ fogalmazhatok.
Egyébként klassz élmény volt nagyon.

Ha valakit érdekel, klikk a linkre és az utolsó 3 perc. :)



Szóval három perc világhír.. ennyi jutott. :)) Köszönet érte az Uraknak ezúton is!

Teljes képanyag itt: klikk.

2010. 03. 16.

Adásban II.

.

Néha eszembe ötlik egy-egy téma vagy helyszín, ahol szívesen fotóznék.. így volt ez legutóbb a rádióval is, igaz erre csak akkor jöttem rá, mikor Katy a fészbúkon valamelyik délután kiírta, hogy vasárnap megint mennek a Lali Királyba. Jött is a nagy ötlet, hogy megkérem kérdezzen rá, esetleg garázdálkodhatnék-e az adás alatt egy kicsit.


Régebben egyébként szerettem volna rádiózni, az ötlet akkor odáig jutott, hogy végül 2 negyedéves időszakban külsős riporterként dolgoztam is a rég volt Calypso rádióban, Fiala János magazinműsorában. Interjúkat, riportokat készítettem, érdekes volt nagyon.


Sajnos onnan fotóm nincs.. nem úgy a vasárnap esti NEO-s műsorból, a két órás audienciáról, ahol mostanság a KÁOSZ Fesztivál fedőnevű akció keretében adnak feltörekvő fiatal együtteseknek bemutatkozási lehetőséget. Ottjártamkor a Dark Notes nevű leánycsapat villogtatta tehetségét, mialatt én pedig a zárat koptatgattam serényen.


Folytatás itt: klikk.
.

2010. 03. 12.

Segítünk közelebb hozni a családot

Adásban vagyok

.
Most épp a Kísérletiben, egy érdekes és ígéretes fotós blog legújabb számában.


Garamvári Gábor volt olyan kedves, és felkért egy interjúra, amit itt olvashattok:

Kísérleti Adás

Köszönet ezúton is! :)

Huszáros Lánchidas fotográfia

vágyódás

2010. 03. 11.

vagányok

pesti vagányok

analog többi

digit többi

Szárnyait bontogató...

Gondolkodtam milyen repülős képet is tehetnék fel ide... Eszembe jutottak a Red Bull air race-en készült fotók, vagy esetle Veres Zoltán fejjel lefelé, földközelben??? De aztán böngésztem a képeim között és kit találtam??? Hát egy ismerős leányzó (nevét nem mondhatom), éppen szintén repülni szeretett volna. Így hát gondoltam, a klasszikus repülés helyett legyen inkább itt egy szárnyait épp csak bontogató leányzó... És, hogy leugrott -e? Hát azt majd lehethogy elárulja személyesen. Az viszont jól látható a 2. képből, hogy a fenti mutatvány az ott parkoló fiatalokból túl nagy izgalmat nem váltott ki. Pedig le is ugorhatott volna :)
Ebből a perspektívából talán még nem mindenki ismerte fel, ki a pilóta...
A képet elnézegetve még az is eszembe jutott, hogy talán nem is akart leugrani... Lehethogy csak a riói Jézus szobor helyi változata szeretett volna lenni? De lehethogy majd ez is kiderül :)

2010. 03. 10.

Dance with me


Gépkollekcióm, repülőm, alagutam és kutyám nincs, táncom viszont van, így a csengőhang projectre nevezek.

http://www.youtube.com/watch?v=kSrPOGEQjFc&feature=related

2010. 03. 08.

repül is kutya is, plusz még plüss is :)

a többi itt

Ki gépen száll beléje..

.
Reflektálva az Alagút projektre.

Smena 8M, multiexpo

Na jó, és a repülősre is. :)
A Spájzra nem tudom, mikor fogok.. igaz abban nem csak nekem van elmaradásom. :))